Главная » Статьи » Новини » Львів і воЇни АТО

Будинок Садового штурмом брали воїни АТО.

Кілька 10-ків членів сімей бійців Ато з вимогами гарантувати їх родичам території або квартири, зібрались біля будівлі голови Львова Андрія Садового.Також на місці подій активно роздавали листівки із заголовком «Мер собі – палац! Воїнам АТО – дуля!». До протестуючих вийшла сама дружина міського голови з дитиною. Воїни з самого ранку штурмували їх будинок.


До розлючених мітингувальників вийшла дружина міського голови та попросила всіх «бути з Богом, і відкрити свої серця, та не ображати мого чоловіка», – пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Олесь Зварич.



Зустрітися c Садовим так і не вдалося. У Львові учасники бойових дій на Сході України і їх рідні вийшли на пікет. Вимагали від мера видати квартири, раніше обіцяні владою. На роботі градоначальника не застали. Тоді вирушили до нього додому. У Сергія – велика родина. Вшістьох вони туляться в гуртожитку на 15-ти квадратних метрах. Разом з товаришами по службі, з якими воював на Сході України, чоловік вимагає від чиновників обіцяної квартири. "А як я можу одружитися – куди я дружину наведу? На підлогу у себе, у тата з мамою спати чи що?" – обурюється Сергій, військовослужбовець. Спочатку пікетувальники прийшли до мерії, але Садового вранці на роботі не застали. Поговорити з людьми вийшов начальник житлового департаменту. І знову пообіцяв: житло буде. Треба тільки почекати. Відповідь чиновника протестувальників не влаштувала. Вони вирушили до мера додому. Поговорити з військовослужбовцями та їх родичами вийшла дружина міського голови з молодшим сином. Каже, c чоловіком пікетники розійшлися – він, мовляв, на роботі. "Те, що вони говорять – це їх біль і таким чином вони можуть висловити цю біль, але треба розуміти, що Андрій – не остання інстанція, що живемо в несформованому державі, яке треба будувати", – сказала Катерина Кіт-Садова, дружина львівського міського голови. У підсумку зустрітися з градоначальником військових так і не вдалося. Втім, опускати рук пікетувальники не збираються, Андрія Садового таки планують зустріти сьогодні на вечірніх дебатах на одному з місцевих телеканалів.


http://www.news-cloud.net/news/ukraine/accidents/11752-vo-lvove-boycy-vsu-piketirovali-dom-sadovogo.html

Категория: Львів і воЇни АТО | Добавил: troyan2525 (07.11.2015)
Просмотров: 460 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar